Dalai Lama sagde engang:

Selv den længste rejse begynder med små skridt

ydelse

Clairvoyance

Clairvoyance kan give dig klarhed over følelsesmæssige og fysiske ubalancer, relationer, arbejde, uddannelse, bolig og din fremtid.
Læs mere
ydelse

Afdødekontakt

Afdødekontakt kan være et glædeligt gensyn. Kontakten kan også give dig trøst og hjælpe dig videre i bearbejdelsen af din sorg.
Læs mere
ydelse

Karmaforløsning

Med udgangspunkt i et mønster eller udfordring i dit liv, går jeg tilbage til et eller flere af dine tidligere liv og beskriver sammenhængen mellem livene, og hvad læren er.
Læs mere
ydelse

Husrensning

Oplever du uforklarlig aktivitet i dit hjem, kan jeg komme ud og rense rummene, så der bliver stille og rart at være igen. Husrensning tilbydes på hele Sjælland.
Læs mere
ydelse

Workshop og salon

I løbet af året afholder jeg i min klinik i Roskilde workshops om farver, samt saloner med forskellige temaer om den åndelige verden. Se datoer for kommende arrangementer på undersiden.
Læs mere
ydelse

Holistisk indretning

Få rum, krop og sjæl i balance med holistisk farverådgivning og indretning. Jeg arbejder for både private og virksomheder på hele Sjælland.
Læs mere

Jeg fik rigtig meget ud af sessionen - fik en masse beskeder både fra barndommen og op i tiden. Jeg kunne sagtens genkende alle de afdøde der var igennem. Det var meget nemt at forstå, og super gode svar. Jeg var 100 % tryg, og jeg fik meget mere end jeg havde turde håbe på. Jeg synes det var kanon godt.

Tina, Afdødekontakt

Caroline

Chilas clairvoyance er lige præcis det ”En mere åben rejse”. Hvor vi kommer fra, og hvad vi vælger at bruge energi på. Nu kan jeg bedre være i mit lys og se mine muligheder. Jeg prøver at lade være med at analysere. Sansningen og resultaterne er så stærke, når jeg vælger at lytte.

Caroline
Om mig

Clairvoyant, Sjælland

Din session hos mig foregår i et smukt og lyst lokale i klinikfællesskabet Body, Mind & Peace centralt i Roskilde.

Jeg er uddannet clairvoyant vejleder fra Clairvoyantvejleder Skolen v/Tove Lucka, og har skrevet speciale om døden. Jeg er medlem af Clairvoyant Foreningen og modtager løbende supervision.

Læs mere
About us

Small talk can change everything

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.
Read more