Om mig

Det er min intention at formidle budskaber, der gør en forskel. En forskel, som kan igangsætte en udvikling og give dig det kærlige skub der gør, at du kan komme videre på din vej.

Mit livssyn er positivt, og er ikke bundet til en bestemt verdensreligion eller filosofi. Min viden som clairvoyant tager afsæt i Martinus kosmologi, og min erfaring gennem min praksis. Jeg bruger yoga og meditation til at finde min egen ro og balance, og til at kunne formidle budskaber i sin reneste form, så det bedste kan ske for dig.

Livsforløb

Jeg er født i Gentofte i år 1970.

Det spirituelle, det at bruge mine sanser til at mærke verden har altid været en del af mig. Det blev tydeligt for mig på et astrologikursus da jeg var omkring 18 år, da jeg uden videre kunne læse mere i mine medstuderendes horoskoper end vi havde lært. Jeg kan huske, at jeg blev forskrækket over det. Jeg forstod ikke helt hvad det betød, og hvad jeg skulle bruge det til. Så jeg lukkede døren lidt til og blev arkitekt i år 2003, da jeg også altid har haft en stor trang til at skabe. Under min uddannelse til arkitekt tog jeg et kursus i Shiatsu, akupressur. Her lærte jeg at mærke kroppens energi, og at flytte energien rundt i kroppen og afbalancere den. Det faldt mig aldrig ind, at det jeg kunne var værdifuldt, og at det også var en mulig vej at gå. Jeg ville være som de fleste, og jeg ville have en akademisk uddannelse. De efterfølgende år brugte jeg meget energi på at blive en dygtig akademiker, og jeg lukkede døren helt i, i forhold til en mere sansende tilgang til verden, både privat og arbejdsmæssigt. Jeg var meget oppe i mit hoved.

Omkring år 2013 fandt jeg tilfældigvis en bog på biblioteket, som viste mig hvordan jeg kunne arbejde mere sanselig som arkitekt. Det var en bog om farvers fysiske og psykiske virkning – baseret på vestlig filosofi og naturvidenskab, skrevet af nu afdøde arkitekt og holistisk farverådgiver Lene Bjerregaard. Jeg kontaktede Lene, og endte med at tage en uddannelse hos hende. I år 2015 blev jeg eksamineret holistisk farve- og indretningsarkitekt. Jeg var rigtig glad for alt hvad jeg havde lært, og jeg havde nydt hver en dag på uddannelsen, og jeg glædede mig bare til at komme i gang med at arbejde med farver i praksis. Jeg kunne også mærke, at jeg manglede et eller andet for at kunne folde mig helt ud, og til at turde gå hele vejen med det jeg havde lært.

Efter mange år som byplanlægger i en kommune måtte jeg i år 2018 sygemelde mig med stress. Det blev et vendepunkt for mig. Et mindfulnesskursus fik mig i gang med at dyrke yoga og meditation dagligt og jeg fik det langsomt bedre. Jeg begyndte at mærke mig selv, og at tænke over hvad jeg havde lyst til. Og pludselig en dag midt i en samtale med en god veninde vidste jeg bare, at jeg var clairvoyant, og at jeg savnede at arbejde med mennesker. Jeg begyndte derfor at uddanne mig til clairvoyant. Med det fulgte en dyb personlig udvikling og en rejse ind i mig selv. Jeg begyndte at forstå hvem jeg er og hvad jeg har med mig, og hvordan jeg kan arbejde med mig selv. Jeg fik konkrete redskaber. Her skulle jeg ikke tænke og analysere, for en clairvoyant er blot en kanal – et talerør for den åndelige verden. Her skulle jeg for alvor lære at bruge mine sanser, og at turde give mig hen. Jeg skulle lære at stole på det jeg mærker, føler, ser og hører, og at formidle det videre til klienten uden videre indblanding, fortolkning eller forståelse for hvad det betyder eller hvordan det hænger sammen. For det giver som regel – og heldigvis god mening for klienten.

Det spirituelle er igen blevet en del af mit liv, og jeg føler at jeg kan være mig selv og bruge de evner jeg har på at hjælpe mine klienter. I dag arbejder jeg igen som byplanlægger i det private, men nu kun på halv tid.

Chila-CV
ChilaYunaiCounseling-logo-sommerfugl

Sommerfuglen

Sommerfuglen symboliserer sjælen, evigheden og evnen til forvandling. Og dens mange udtryk i form og farver, ser jeg som et billede på menneskers mangfoldighed.

Som hovedfarve har jeg valgt en dyb og mættet blågrøn farve. Det er en farve som signalerer ro, alvor og klarhed. Det er en venlig blå på grund af dens indhold af grøn, og en aktiv grøn på grund af dens indhold af blå. I øvrigt kan farven aktivere både hjerte- og halschakraet, som er de chakras jeg bruger ved clairvoyance og afdødekontakt.

welcome note

Get appointment