Om mig

Min intention er at formidle positive og opbyggelige beskeder, der gør en forskel. En forskel, som kan igangsætte en udvikling og give dig det kærlige skub der gør, at du heles og kommer videre på din vej.
Jeg vil møde dig med venlighed og forståelse der hvor du er lige nu. Jeg kan give dig indsigt og forslag til hvad du kan gøre. Og så er det op til dig at handle på det, og at skabe den forandring, som du ønsker.
Mit livssyn er positivt og er ikke bundet til en bestemt verdensreligion eller filosofi. Min teoretiske viden som clairvoyant tager afsæt i Martinus kosmologi, og mit arbejde med farver i vestlig filosofi og naturvidenskab.

Livsforløb

Chila Yunai portrætfoto

Jeg er født i Gentofte i år 1970.

Arkitekt

Jeg er uddannet Cand. Arch. fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og har siden år 2003 arbejdet som arkitekt og byplanlægger med bevaring af huse og kulturmiljøer.

Astrologi, Shiatsu, Yoga og Meditation

Astrologien har i mange år været min indgang til det spirituelle, og herigennem jeg opdagede mine evner som clairvoyant.  Under min uddannelse til arkitekt tog jeg et kursus i Shiatsu i år 2020. Her blev jeg også klar over, at jeg kunne mærke kroppens energi, og jeg lærte at afbalancere energien med mine hænder. Herudover begyndte jeg at praktisere yoga og meditation på Skandinavisk Yoga og Meditationsskole.

Holistisk farve- og indretningsarkitekt

I år 2015 blev jeg færdig med en toårig uddannelse som holistiske farve- og indretningsarkitekt ved LB-Colour Consult, og fik hermed en dybere forståelse af hvordan vi som mennesker påvirkes af farver, materialer og rum. Og jeg fik en mere sanselig tilgang til farver og arkitektur.

Clairvoyant

I 2018 begyndte jeg endelig på en toårig uddannelse som clairvoyant på Clairvoyantvejlederskolen ved Tove Lucka, hvorfra jeg blev eksamineret i starten af år 2020 med speciale i afdødekontakt.

Chila Yunai Counseling

I dag har jeg min egen praksis som clairvoyant og holistisk farve- og indretningsarkitekt, Chila Yunai Counseling. Her tilbyder jeg individuelle sessioner i clairvoyance og afdødekontakt i min klinik i hjertet af Roskilde. Herudover holder jeg foredrag og platformsdemonstrationer og hjælper private og erhvervskunder med at få krop, rum og sjæl i balance.

ChilaYunaiCounseling-logo-sommerfugl

Sommerfuglen

Sommerfuglen symboliserer sjælen, evigheden og evnen til forvandling. Og dens mange udtryk i form og farver, ser jeg som et billede på menneskers mangfoldighed.

Som hovedfarve har jeg valgt en dyb og mættet blågrøn farve. Det er en farve som signalerer ro, alvor og klarhed. Det er en venlig blå på grund af dens indhold af grøn, og en aktiv grøn på grund af dens indhold af blå. I øvrigt kan farven aktivere både hjerte- og halschakraet, som er de chakras jeg bruger ved clairvoyance og afdødekontakt.