Om mig

Min intention er at formidle positive og opbyggelige beskeder, der gør en forskel. En forskel, som kan igangsætte en udvikling og give dig det kærlige skub der gør, at du heles og kommer videre på din vej.
Jeg vil møde dig med venlighed og forståelse der hvor du er lige nu. Jeg kan give dig indsigt og forslag til hvad du kan gøre. Og så er det op til dig at handle på det, og at skabe den forandring, som du ønsker.
Mit livssyn er positivt og er ikke bundet til en bestemt verdensreligion eller filosofi. Min teoretiske viden som clairvoyant tager afsæt i Martinus kosmologi, og mit arbejde med farver i vestlig filosofi og naturvidenskab.

Livsforløb

Chila Yunai portrætfoto

Jeg er født i Gentofte i år 1970.

Chila Yunai Counseling

Jeg har praksis i et smukt og lyst lokale i klinikfællesskabet Body, Mind & Peace centralt i Roskilde.

Her tilbyder jeg individuelle sessioner i clairvoyance og afdødekontakt. Jeg afholder også saloner om spirituelle emner og workshops om farver for mindre grupper.

Herudover tilbyder jeg holistisk indretning i dit hjem, og for virksomheder.

To gange om året laver jeg klarsynsdemonstration i Olsbækken, for Spiritismens Trossamfund. Her laver jeg afdødekontakt og clairvoyance sammen med min kollega Malene Bendtsen for en større forsamling.

Du kan også møde mig i min stand og til mit foredrag om farver på Krop, Sind og Ånd Messerne i Brøndby Hallerne i februar måned, og i Mystikkens Univers i Østerbrohuset i november måned.

Efteruddannelse

Masterclass I hos Maya Fridan i clairvoyance, afdødekontakt samt kanalisering i år 2022.

Clairvoyant

Jeg har arbejdet som clairvoyant med egen praksis siden begyndelsen af år 2020, hvor jeg blev færdig med min uddannelse som clairvoyant vejleder på Clairvoyancevejleder Skolen ved Tove Lucka. Her skrev jeg også speciale om afdødekontakt.

Holistisk Indretning

I år 2015 blev jeg færdig med en toårig uddannelse som holistiske indretningsarkitekt ved LB-Colour Consult. Her fik jeg viden om hvordan vi som mennesker påvirkes af farver, former og rum. Jeg fik også forfinet min farvesans, og hermed min evne til at bruge min krop som sanseapparat, og til at sammensætte farver på et dybere plan. Jeg arbejder med NCS – Natural Colour System.

Arkitekt

Jeg er uddannet Cand. Arch. fra Kunstakademiets Arkitektskole i København med afgang i år 2003. Jeg har siden arbejdet som arkitekt, og som byplanlægger med speciale i historiske farver, og bevaringsværdige huse og kulturmiljøer.

Astrologi, Shiatsu Massage og Healing

Gennem tydning af horoskoper, blev jeg som 18-årig bevidst om mine clairvoyante evner. Senere tog jeg også et kursus i Shiatsu Massage. Her opdagede jeg, at jeg kunne mærke og afbalancere kroppens energi med mine hænder.

Jeg har længe haft lyst til at tilbyde behandling, udover clairvoyance, og hermed bruge mine evner fuldt ud. Derfor vil jeg i år 2024, uddanne mig til healer hos Marzcia Techau. I grundforløbet kommer jeg til at lærer forskellige healingsteknikker: reiki 1 + 2, spirituel healing og englehealing. Herefter er der et overbygningsforløb, hvor jeg kan specialisere mig videre.

Yoga, Meditation og Mindfulness

Jeg laver yoga, meditation og mindfulness hver dag, for at opnå en større bevidsthed i krop og sind, og for en klarere kontakt til den åndelige verden. Jeg har modtaget undervisning i alle tre discipliner.

ChilaYunaiCounseling-logo-sommerfugl

Sommerfuglen

Sommerfuglen symboliserer sjælen, evigheden og evnen til forvandling. Og dens mange udtryk i form og farver, ser jeg som et billede på menneskers mangfoldighed.

Som hovedfarve har jeg valgt en dyb og mættet blågrøn farve. Det er en farve som signalerer ro, alvor og klarhed. Det er en venlig blå på grund af dens indhold af grøn, og en aktiv grøn på grund af dens indhold af blå. I øvrigt kan farven aktivere både hjerte- og halschakraet, som er de chakras jeg bruger ved clairvoyance og afdødekontakt.