Priser

Betaling kan ske kontant eller med MobilePay på 23 81 93. Alle priser er inkl. moms.

Clairvoyance

900 kr.
60 min.

Afdødekontakt

900 kr.
60 min.

Karmasitting

900 kr.
60 min.

Husrensning

1.600 kr.
2 timer (pris ekskl. kørsel)

Workshop

750 kr.
5 timer

Salon

300 kr.
3 timer (pris pr. person)

Telefonclairvoyance

900 kr.
60 min.
Betales forud senest 2 dage før aftalt tid

Brevkasse, 1 konkret spørgsmål

300 kr.
Besvares inden for en uge
Betales forud senest 2 dage før aftalt tid

Indretning og farver, 1 rum

3.200 kr.
2 timer hos dig (Pris ekskl. kørsel)
Betales forud senest 2 dage før aftalt tid

Caroline

Chilas clairvoyance er lige præcis det ”En mere åben rejse”. Hvor vi kommer fra, og hvad vi vælger at bruge energi på. Nu kan jeg bedre være i mit lys og se mine muligheder. Jeg prøver at lade være med at analysere. Sansningen og resultaterne er så stærke, når jeg vælger at lytte.

Caroline

Conny

Kære Chila.Det var en stor fornøjelse at være med på dit kursus i lørdags. Rigtig mange ting blev gennemgået, du har stor viden om farverne. Prøven med tøjets farver var meget 'inspirerende' og gav stof til eftertanke. Endnu en gang tak for din indsats.

Conny

Julia

I am very grateful to Chila for her warm welcome, consideration, and kindness. She connected me with the one, whom I cannot any more speak to. Thanks to Chila's gift, I went through the experience which significance for me is difficult to overestimate.

Julia O.

TAK - det var spændende - også selv om jeg havde svært ved at forbinde mig til, og forstå nogle at de ting der blev sagt - at det skulle have noget med mig at gøre - men det tror jeg bare er hovedet som laver ballade. Virkeligheden er, at min krop og sind forstår det bedre og jeg glæder mig til at bruge det og komme videre i min udvikling.

Solveig, Karmasitting

Ved at følge din guidning, malede jeg mit køkken med farver jeg ikke troede at jeg ville trives i. Nu nyder jeg at være derude, og laver dagligt mad med de duftende krydderurter der pryder vindueskarmen. Jeg er desuden startet i healing hos en sød 57 årig kvinde, så jeg følger din vejledning og takker for din hjælp.

Anettae, Indretning

Meget behagelig og åben stemning, det hele bliver ikke gemt under en professionel overflade, og det synes jeg er skønt.

Vibe, Clairvoyance

Jeg fik rigtig meget ud af sessionen - fik en masse beskeder både fra barndommen og op i tiden. Jeg kunne sagtens genkende alle de afdøde der var igennem. Det var meget nemt at forstå, og super gode svar. Jeg var 100 % tryg, og jeg fik meget mere end jeg havde turde håbe på. Jeg synes det var kanon godt.

Tina, Afdødekontakt