Chila-CV
Beskrivelse

Indretning

Få afstemte og funktionelle rum i harmoni med din krop og sjæl. Jeg tilbyder farve- og indretningsforslag baseret på farvers fysiske og psykiske virkning til private og virksomheder.

Mit arbejde med farver er baseret på vestlig filosofi og naturvidenskab – en vestlig pendant til østens Feng Shui.

En personlig farverådgivning starter altid med en farvepersonlighedsanalyse af dig, og et øjebliksbillede af dit farvebehov.

Enhver problemstilling er, som mennesket eller virksomheden bag, helt unik. Jeg vil i det følgende beskrive nogle af de mange forskellige opgaver jeg har løst, så du kan få en fornemmelse af hvad jeg vil kunne hjælpe dig med:

Private rum

  • Indretnings- og farveforslag til en hel lejlighed, hvor hvert enkelt rum skulle have hver sin stemning for en mor og hendes datter.
  • Ide og farveforslag til et køkken hos en kvinde, som havde mistet lysten til at spise og lave mad.
  • Indretnings- og farveforslag til et fælles arbejdsværelse for et par, med ønske om en rolig, harmonisk og kreativ stemning.
  • Ide og farveforslag til et sengetæppe til en mor, som havde behov for et sted hvor hun kunne få ro, energi og vitalitet.

Erhverv

  • Indretning og farvevalg af min egen klinik med henblik på en beroligende, let, blid og ”kærlig” stemning og visuel opdeling af rummet til klinik og tegnestue.
  • Indretning, farveforslag og farvesammensætning af et kontor til en bogholder, som ønskede en kombination af en venlig og livlig stemning og en mere indadvendt stemning til fordybelse i rummet.
  • Indretningsforslag til en zoneterapeut, som deler rum med en anden behandler.
Booking

Få en tid hos mig

Kontakt mig ved at ringe eller sende en sms til 31158040.
Du kan også sende en email til mail@chilayunai.dk.